Cardiff:

Opptøyer etter alvorlig trafikkulykke

Politiet i Wales melder om bråk og uorden «i stor skala» etter en alvorlig trafikkulykke i Cardiff. Britiske medier skriver at det har oppstått opptøyer.

Flere biler har blitt satt i brann, ifølge politiet. (Foto: AP/NTB)
Flere biler har blitt satt i brann, ifølge politiet. (Foto: AP/NTB) Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Videoer delt i sosiale medier viser en stor folkemengde som har samlet seg rundt en brann i området Ely i Cardiff, mens opprørspoliti forsøker å få kontroll, skriver The Telegraph.

Sky News skriver at ungdommer har kastet fyrverkeri og andre ting mot opprørspolitiet, som blokkerer gaten.

Ifølge politiet oppsto uroen etter en alvorlig trafikkulykke i området, men de har ikke gitt ytterligere informasjon om sammenhengen mellom ulykken og opptøyene.

– Vi fikk melding om en alvorlig ulykke og rykket ut. Ulykken hadde allerede skjedd da vi ankom. Vennligst unngå spekulasjon – vi kommer med detaljer så fort vi kan – og oppdateringer fra oss må være faktabaserte, skriver politiet på Twitter.

Ulykken skjedde rundt klokken 18 lokal tid. I en oppdatering klokken 01.10 skriver politiet at flere biler har blitt satt fyr på og at det er gjort flere pågripelser.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer