Virke:

– Ønsker oss mer konkrete datoer for gjenåpningen

Regjeringens gjenåpningsplan er et steg i riktig retning, men vi hadde ønsket oss mer konkrete datoer, sier administrerende direktør i Virke.

Administrerende direktør Ivar Horneland Kristensen i handelsorganisasjonen Virke mener regjeringens gjenåpningsplan er et steg i riktig retning. Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB
Administrerende direktør Ivar Horneland Kristensen i handelsorganisasjonen Virke mener regjeringens gjenåpningsplan er et steg i riktig retning. Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Ivar Horneland Kristensen mener det fortsatt er stor usikkerhet for de hardest rammede bransjene. Han sier til NTB at onsdagens plan ikke ga den sikkerheten som er nødvendig for å planlegge å ta ansatte tilbake.

– Det er viktig at virksomhetene får mulighet til å holde åpent med treffsikre smitteverntiltak heller enn å holde stengt. Derfor må regjeringen snarest mulig forlenge lønnsstøtteordningen, opprette en refusjonsordning for arbeidsgiverperioden for nye permitterte og sette ned renter og ytterligere utsette innbetaling av skatter og avgifter, sier Kristensen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer