Om United-treneren: - Om jeg har sympati for ham? Nei

Liverpool-trener Jürgen Klopp synes ikke synd på Erik ten Hag etter han har fått en marerittstart i Manchester United. Mandag møtes de til «hatoppgjør».

Jürgen Klopp synes ikke synd på Ten Hag etter marerittstarten i Manchester United. Foto: Frank Augstein/AP Photo/NTB.
Jürgen Klopp synes ikke synd på Ten Hag etter marerittstarten i Manchester United. Foto: Frank Augstein/AP Photo/NTB. Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Om jeg har sympati for han? Nei. Hvis det er fotballproblemer, har vi alle våre problemer. Jeg er ikke sikker på om du drar til United nå og spør Ten Hag om han synes synd på meg siden vi har mange skader … Det er ikke sånn det funker, sa Klopp ifølge Liverpool Echo.

De to storklubbene har begge hatt en vanskelig start på sesongen, men verst har det gått for Ten Hag i Manchester. «De røde djevlene» står med to tap, -6 i målforskjell og ligger helt sist på tabellen.

– Havet er fullt av haier i fotballverdenen. Det er ikke nødvendig at jeg føler sympati. Det ville ikke hjelpe United, og det vil ikke skade dem at jeg ikke gjør det. Vi har alle våre egne problemer, fortsatte Klopp.

Ten Hag tok over etter Ralf Rangnick før sommeren etter å ha nytt stor suksess i Ajax siden 2017. I England har det imidlertid blitt mye vanskeligere, men han er fast bestemt på at han skal lykkes der også.

– På alle steder jeg har vært har starten også vært vanskelig, men så har jeg fått til det vi ønsket å få til. Jeg er overbevist om at jeg kommer til å få det til her også. Det var derfor jeg kom hit, sa Ten Hag ifølge United.no

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer