Om Haaland: - Han er et beist

Martin Ødegaard fleiper med at Erling Braut Haaland bør velge Arsenal om han skal spille i Premier League neste sesong. Han kaller landslagskompisen et beist.

Martin Ødegaard under trening med herrelandslaget i fotball på Åråsen stadion på Lillestrøm. Lise Åserud / NTB.
Martin Ødegaard under trening med herrelandslaget i fotball på Åråsen stadion på Lillestrøm. Lise Åserud / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i et intervju med Stadium Astro at Ødegaard blir penset inn på overgangssagaen som i øyeblikket omgir ettertraktede Haaland. Manchester City og Real Madrid sies å kjempe om nordmannens signatur.

– Vi får se hva han kommer til å gjøre. Jeg vet ikke. Men, hvis han kommer til England, må han selvfølgelig komme til oss, ler Ødegaard i intervjuet.

– Nei, jeg vet ikke hva han vil gjøre, men han er en fantastisk fyr, legger Arsenal-stjernen til.

21 år gamle Haaland har to år igjen av kontrakten med Borussia Dortmund. Han skal samtidig ha en klausul i avtalen som gjør det mulig å kjøpe ham fri i sommer.

Ødegaard insisterer på at han har snakket lite med landslagskameraten om det som er et av de store samtaleemnene i internasjonal fotball nå.

– For å være ærlig har vi ikke snakket så altfor mye om det. Jeg vet at han har så mange folk som prøver å stille ham spørsmål og fortelle ham hva han skal gjøre. Jeg vil ikke gjøre det. Så vi får vente og se, sier Arsenal-spilleren.

På spørsmål om Haaland vil passe den fysiske spillestilen i Premier League, svarer Ødegaard:

– Han er et beist. Han er sterk, han er rask, jeg synes han har alt. Så jeg tror han kan spille i alle ligaer, i alle land, for å være ærlig.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer