Offer utenfor livsfare etter skyting i Oslo

Politiet har pågrepet en mann i 20-årene som mistenkes for å ha avfyrt flere skudd i Oslo sentrum. En mann er skadd, men er utenfor livsfare.

Et våpen ligger på bakken etter melding om at det var avfyrt skudd i Oslo sentrum. En mann er skadd. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Et våpen ligger på bakken etter melding om at det var avfyrt skudd i Oslo sentrum. En mann er skadd. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Meldingen om saken kom klokka 5.13 natt til fredag da en blodig person kom inn i en butikk. Pågripelsen skjedde klokka 5.49.

– Det ble avfyrt skudd som gikk over hodet på politi og ambulansepersonell, opplyste fungerende leder Gunn Anita Bjørnbakk for felles operativ tjeneste i Oslo politidistrikt under en pressekonferanse fredag ettermiddag.

Både den siktede og offeret er norske statsborgere i 20-årene, ifølge politiet. Offeret er innlagt på Ullevål sykehus.

– Antakeligvis er det ikke livstruende skader, men alvorlige, sa leder Audun Kristiansen i avdeling for etterforskning og etterretning.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer