Et våpen ligger på bakken etter melding om at det var avfyrt skudd i Oslo sentrum. En mann er skadd. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Et våpen ligger på bakken etter melding om at det var avfyrt skudd i Oslo sentrum. En mann er skadd. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Offer utenfor livsfare etter skyting i Oslo

Politiet har pågrepet en mann i 20-årene som mistenkes for å ha avfyrt flere skudd i Oslo sentrum. En mann er skadd, men er utenfor livsfare.

Publisert

Meldingen om saken kom klokka 5.13 natt til fredag da en blodig person kom inn i en butikk. Pågripelsen skjedde klokka 5.49.

– Det ble avfyrt skudd som gikk over hodet på politi og ambulansepersonell, opplyste fungerende leder Gunn Anita Bjørnbakk for felles operativ tjeneste i Oslo politidistrikt under en pressekonferanse fredag ettermiddag.

Både den siktede og offeret er norske statsborgere i 20-årene, ifølge politiet. Offeret er innlagt på Ullevål sykehus.

– Antakeligvis er det ikke livstruende skader, men alvorlige, sa leder Audun Kristiansen i avdeling for etterforskning og etterretning.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.