Ødegaard slaktes i spansk avis

Martin Ødegaards låneavtale med Arsenal er en stor sak i spansk sportspresse. Nordmannen får hard medfart i en kommentar i Spanias mest leste avis.

Martin Ødegaard presenteres i Arsenal-drakt på London-klubbens Twitter-konto. Foto: Twitter/faksimile / NTB
Martin Ødegaard presenteres i Arsenal-drakt på London-klubbens Twitter-konto. Foto: Twitter/faksimile / NTB Vis mer
Publisert

Marca har denne tittelen på artikkelen som er signert av en avisens mest rutinerte fotballreportere: «Ødegaard, en redd spiller med trøya ikke alle kan håndtere».

Marca fortsetter slik etter at Zinédine Zidane har fått kritikk for at mange spillere gir opp å vente på sjansene i Real Madrid:

«Det er også slik at Ødegaard ikke ser ut til å kunne erobre verden med Real Madrid-drakten på. Det er mange spillere, noen av dem bedre enn nordmannen, som har falt ned i et hull når vekten av drakten har blitt for stor».

«Ødegaard fikk sjansen fra start i to kamper i starten av sesongen, men han var ikke den friske, frekke og modige spilleren vi så i Real Sociedad. Han var en annen spiller og redd, ineffektiv og uvillig til å ta risiko».

Viste ikke noe

Marca utelukker ikke at 22-åringen blir en hit i Arsenal.

«Ødegaard kan ha grunn til å være frustrert over Zidane fordi han ikke fikk sjansen i ti kamper på rad. Samtidig kan Zidane være irritert på Ødegaard. Han var aldri den samme spilleren i Real som i andre klubber. Ødegaard viste ikke noe, verken i spillet eller karakteren, som fikk deg til å tenke at han fortjente plassen foran Luka Modric».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer