Ødegaard-dramatikk i spanske medier – kobles til Sevilla og Arsenal

Martin Ødegaards situasjon i Real Madrid er populært stoff i spanske medier. Det er hovedoppslaget og dekker nesten hele fronten i onsdagens Marca-utgave.

Martin Ødegaard har slitt med å få spilletid i Real Madrid denne sesongen. Foto: Manu Fernandez /AP/NTB
Martin Ødegaard har slitt med å få spilletid i Real Madrid denne sesongen. Foto: Manu Fernandez /AP/NTB Vis mer
Publisert

«Ødegaard vil dra» står det i store bokstaver på forsiden. Tittelen står til et bilde av nordmannen og Real Madrid-trener Zinédine Zidane.

Spekulasjonene rundt Ødegaards framtid eksploderte tirsdag kveld da han ikke var tatt med i Real-troppen til onsdagens cupkamp mot Alcoyano. De fleste tett på storklubben så ikke det komme.

Senere på kvelden skrev Marca at Ødegaard har bedt Zidane om å bli leid ut allerede denne måneden for å få spilletid. Artikkelen var signert av storavisens mest anerkjente Real-reporter.

Premier League?

Onsdag kveld rapporterer britiske Sky Sports at Premier League-klubben Arsenal har kontaktet Real Madrid i håp om å leie Ødegaard.

Arsenal-manager Mikel Arteta skal være en stor tilhenger av nordmannen, men Sky Sports understreker at klubben får konkurranse om ham. Kanalen viser ikke til kilder sine opplysninger.

Den spanske TV-kanalen Deportes Cuatro hevder dessuten å vite at Sevilla-trener Julen Lopetegui ønsker å hente Ødegaard, og at klubben gjerne vil få en låneavtale på plass i løpet av «de neste timene».

Sevilla skal ifølge Deportes Cuatro være favoritt i jakten på Ødegaards signatur foran hans tidligere klubb Real Sociedad.

Nordmannen hadde et vellykket utlån til «La Real» sist sesong, men Real Madrid hentet ham hjem til Madrid tidligere enn planlagt sist sommer.

Lite spilletid

Siden juli har Ødegaard bare spilt fem ganger fra start for Real Madrid, og de siste seks ukene er det bare blitt plass på benken og et innhopp på fem minutter.

Mangelen på spilleminutter blir på Marcas forside nevnt som årsaken til den smått dramatiske utviklingen i Ødegaards karriere.

Hittil har sesongen vært en stor skuffelse for Ødegaard, som også har slitt med tre skadeopphold.

Ifølge Marca kan det bli aktuelt å sende Ødegaard tilbake til Real Sociedad.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer