Ødegaard-dramatikk i spanske medier – kobles til Sevilla og Arsenal

Martin Ødegaards situasjon i Real Madrid er populært stoff i spanske medier. Det er hovedoppslaget og dekker nesten hele fronten i onsdagens Marca-utgave.

Martin Ødegaard har slitt med å få spilletid i Real Madrid denne sesongen. Foto: Manu Fernandez /AP/NTB
Martin Ødegaard har slitt med å få spilletid i Real Madrid denne sesongen. Foto: Manu Fernandez /AP/NTB Vis mer
Publisert

«Ødegaard vil dra» står det i store bokstaver på forsiden. Tittelen står til et bilde av nordmannen og Real Madrid-trener Zinédine Zidane.

Spekulasjonene rundt Ødegaards framtid eksploderte tirsdag kveld da han ikke var tatt med i Real-troppen til onsdagens cupkamp mot Alcoyano. De fleste tett på storklubben så ikke det komme.

Senere på kvelden skrev Marca at Ødegaard har bedt Zidane om å bli leid ut allerede denne måneden for å få spilletid. Artikkelen var signert av storavisens mest anerkjente Real-reporter.

Premier League?

Onsdag kveld rapporterer britiske Sky Sports at Premier League-klubben Arsenal har kontaktet Real Madrid i håp om å leie Ødegaard.

Arsenal-manager Mikel Arteta skal være en stor tilhenger av nordmannen, men Sky Sports understreker at klubben får konkurranse om ham. Kanalen viser ikke til kilder sine opplysninger.

Den spanske TV-kanalen Deportes Cuatro hevder dessuten å vite at Sevilla-trener Julen Lopetegui ønsker å hente Ødegaard, og at klubben gjerne vil få en låneavtale på plass i løpet av «de neste timene».

Sevilla skal ifølge Deportes Cuatro være favoritt i jakten på Ødegaards signatur foran hans tidligere klubb Real Sociedad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer