Fotball

Ødegaard ble månedens spiller i La Liga

Martin Ødegaard er kåret til den beste spilleren i spansk La Liga i september måned.

Martin Ødegaard er kåret til månedens spiller i spanske La Liga. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Martin Ødegaard er kåret til månedens spiller i spanske La Liga. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Ødegaard har storspilt for Real Sociedad den siste tiden og har høstet lovord fra alle kanter for sine prestasjoner. Han topper spillerbørsen i sportsavisen Marca.

Bare i september har drammenseren scoret ett mål, levert to målgivende pasninger, ni vellykkede driblinger og 194 pasninger. Statistikken er kort sagt formidabel.

Ødegaard var nominert til prisen som månedens spiller i La Liga sammen med Real Madrids Karim Benzema og Villarreals Gerard Moreno. La Liga melder via Twitter at nordmannen gikk seirende ut av sesongens første månedens spiller-kåring.

Ødegaard blir tildelt prisen foran egne fans under søndagens hjemmekamp mot Getafe.

Prisdryss

Marca hevder å kjenne til at Ødegaard også blir månedens spiller Real Sociedad, og at han får den prisen i forkant av baskerklubbens kamp mot Getafe. Trofeet overrekkes av en ikke navngitt klubblegende, skriver avisen.

Den norske landslagsprofilen er på utlån i Real Sociedad fra hovedstadsklubben Real Madrid. Han har vært helt sentral for baskerlaget som ligger på 5.-plass i La Liga.

Real Sociedad har vunnet fire kamper, spilt én uavgjort og tapt to ganger i serien.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer