Martin Ødegaard er kåret til månedens spiller i spanske La Liga. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Martin Ødegaard er kåret til månedens spiller i spanske La Liga. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Fotball

Ødegaard ble månedens spiller i La Liga

Martin Ødegaard er kåret til den beste spilleren i spansk La Liga i september måned.

Publisert

Ødegaard har storspilt for Real Sociedad den siste tiden og har høstet lovord fra alle kanter for sine prestasjoner. Han topper spillerbørsen i sportsavisen Marca.

Bare i september har drammenseren scoret ett mål, levert to målgivende pasninger, ni vellykkede driblinger og 194 pasninger. Statistikken er kort sagt formidabel.

Ødegaard var nominert til prisen som månedens spiller i La Liga sammen med Real Madrids Karim Benzema og Villarreals Gerard Moreno. La Liga melder via Twitter at nordmannen gikk seirende ut av sesongens første månedens spiller-kåring.

Ødegaard blir tildelt prisen foran egne fans under søndagens hjemmekamp mot Getafe.

Prisdryss

Marca hevder å kjenne til at Ødegaard også blir månedens spiller Real Sociedad, og at han får den prisen i forkant av baskerklubbens kamp mot Getafe. Trofeet overrekkes av en ikke navngitt klubblegende, skriver avisen.

Den norske landslagsprofilen er på utlån i Real Sociedad fra hovedstadsklubben Real Madrid. Han har vært helt sentral for baskerlaget som ligger på 5.-plass i La Liga.

Real Sociedad har vunnet fire kamper, spilt én uavgjort og tapt to ganger i serien.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.