Foto: Master1305/Shutterstock/NTB scanpix.
Foto: Master1305/Shutterstock/NTB scanpix. Vis mer

OD-dagen – slik får du jobb

Det finnes mange muligheter til å få seg en jobb.

Publisert

OD-dagen

  • Pengene går til prosjekter med ungdom, utdanning og utvikling i fokus. OD-dagen prøver å bevisstgjøre ungdom i Norge om at våre holdninger og handlinger former verden.
  • OD jobber for at ungdom i hele verden skal få påvirke avgjørelser som angår vår felles fremtid.

Kilde: OD.

(SOL.no): OD-dagen (Operasjon Dagsverk) er 31. oktober. Årets prosjekt skal gi ungdom som jobber i gruver i DR Kongo verktøyene til å skape seg en bedre framtid.

Ved å delta på OD er målet at elever ved norske skoler lære mer om globale spørsmål og frivillig velge å jobbe en dag til inntekt for et prosjekt som bidrar til en bedre verden.

Slik får du jobb

Det kan være en utfordring å skaffe seg arbeid for én dag, men det finnes flere muligheter.

Betal for dagsverket med Vipps, kort eller faktura

denne siden fyller arbeidsgiver inn informasjon om seg selv, samt elevens navn, skole og klasse.

Når betalingen er gjennomført genereres et referansenummer, som skrives på arbeidskortet ditt. Du tar deretter med arbeidskortet tilbake til skolen, og referansenummeret er beviset på at du har jobbet på OD-dagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.