Over 350 personer deltok i søket i den tette jungelen da Nora Quorin ble meldt savnet fra familien sin 4. august. Foto: PA Photos.
Over 350 personer deltok i søket i den tette jungelen da Nora Quorin ble meldt savnet fra familien sin 4. august. Foto: PA Photos. Vis mer

Frigir dødsårsaken

Obduksjon viser at tenåring døde av indre blødninger

Den 15 år gamle europeiske jenta som ble funnet død i Malaysia, døde av indre blødninger, ifølge obduksjonsrapporten.

Publisert

Politisjef Mohamad Mat Yusop i delstaten Negeri Sembilan slår fast at Nora Quoirin, som ble meldt savnet av familien sin 4. august, ikke ble drept eller voldtatt.

Dødsårsaken var ifølge obduksjonsrapporten indre blødninger knyttet til stress og sult. Det blir anslått at hun hadde vært død i to eller tre dager da hun ble funnet.

Den savnede tenåringsjenta ble tirsdag funnet i regnskogen i nærheten av feriestedet Dusun, der familien var på ferie da hun forsvant. Familien har bekreftet at det var henne.

Jenta hadde både irsk og fransk statsborgerskap.

Over 350 personer deltok i søket i den tette jungelen, med støtte fra helikoptre, droner, sporhunder og dykkere.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.