Nytt overgrep knyttes til voldtekt av ung jente i Bergen

En kvinne skal ha blitt antastet av en mann på Sletten i Bergen natt til torsdag. Politiet tror det kan være samme mann som voldtok en jente i forrige uke.

Bergen sentrum politistasjon. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Bergen sentrum politistasjon. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannen er beskrevet som mellom 170 og 175 centimeter høy og mørk i huden, melder Bergens Tidende. Politiet har gått ut med bilder fra overvåkingskamera av mistenkte og mottatt flere tips, men ingen er så langt pågrepet.

Det var klokken 3.25 natt til torsdag at politiet ble varslet av en kvinne som sa hun hadde blitt antastet av en mann på en bussholdeplass på Sletten.

– Det skal ha oppstått en liten kamp, men hun klarte å rive seg løs. Dette må ha vært en tøff opplevelse for henne, sier Ole Bjørn Sveen i Vest politidistrikt til avisen.

Politiet kom til stedet like etter og søkte i området med hunder, uten å finne mannen.

Politiets etterforskning av en anmeldt voldtekt i Bergen i forrige uke blir sett i sammenheng med hendelsen natt til torsdag, sier jourhavende jurist Arne Fjellstad til avisen.

En 18 år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt i Nygårdsparken den 21. desember.

– Vi ser på disse to hendelsene i sammenheng. Årsaken er beskrivelsene fra hendelsene, sier Fjellstad.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer