Nyhetsoppsummering tirsdag 7. oktober

SOL har samlet dagens nyheter fra alle norske nyhetskilder. Oppsummeringen tar for seg det som har skjedd frem til klokka 15.30.

(upublisert) Opprettet
Vi publiserer dagens nyhetsoppsummering hver ukedag klokken 15.30. Du finner oppsummeringene på forsiden av SOL, og på vår Facebook-side og Twitter-konto.

Må slutte fordi hun er gift med Fabian Stang

Catharina Munthe slutter på dagen som politisk rådgiver for kulturminister Thorhild Widvey. Les hele saken på vg.no

Erna Solberg lekket bare halve sannheten om barnehagepriser

De som tjener minst, skal få billigere barnehage neste år, lovet statsministeren i Lørdagsrevyen. Hun unnlot å fortelle at de lavtlønnede må betale 175 kroner mer i måneden i seks måneder før prisen settes ned. Les hele saken på aftenposten.no

Nær venn: - Schumacher vil kunne leve et relativt normalt liv

Michael Schumachers gode venn Jean Todt kommer med lovende utsikter for den tidligere formel 1-stjernen. Les hele saken på vg.no

- IS er i ferd med å erobre den syriske grensebyen Kobani

Minst 400 personer skal ha blitt drept i IS-kamper ved viktig grenseby. Les hele saken på dagbladet.no

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.