Nyhetsoppsummering tirsdag 23. september

SOL har samlet dagens nyheter fra alle norske nyhetskilder. Oppsummeringen tar for seg det som har skjedd frem til klokka 15.30.

(upublisert) Opprettet

USA og flere arabiske land bombet IS-mål i Syria

VG: Vitner: - Kraftige eksplosjoner

SOL: Dette trenger du å vite om nattens bombing av IS

VG: - 120 ble drept i angrepene

NRK: IS lover hevn etter bombingen

NRK: Erna Solberg: - USA må selv redegjøre for sin beslutning

Rester av det IS hevder var en amerikansk drone som styrtet i Raqqa under bombingen i natt. (Foto: REUTERS/ Stringer/NTB Scanpix)Rester av det IS hevder var en amerikansk drone som styrtet i Raqqa under bombingen i natt. (Foto: REUTERS/ Stringer/NTB Scanpix)  

Bank ranet i Stavanger - mistenkt pågrepet etter 40 minutter

Stavanger Aftenblad: Viste frem pistollignende gjenstand

Den mistenkte bankraneren ble pågrepet etter kort tid. (Foto: Jon ingemundsen/Stavanger Aftenblad)Den mistenkte bankraneren ble pågrepet etter kort tid. (Foto: Jon ingemundsen/Stavanger Aftenblad)  

50 døde etter bruk cellegiften Methotrexat de siste 20 årene

VG: Flere tilfeller av overdosering

Avdelingsoverlege Steinar Madsen i Statens Legemiddelverk vurderer har tidligere advart mot feildosering. (Foto: Trond Solberg/VG/Scanpix.)Avdelingsoverlege Steinar Madsen i Statens Legemiddelverk vurderer har tidligere advart mot feildosering. (Foto: Trond Solberg/VG/Scanpix.)  

Rettssaken mot Ubaydullah Hussain startet i dag

Dagbladet: - Jeg anerkjenner ikke deres menneskelagde regler i Norge

NRK: - Min lojalitet er kun til Allah

Dagbladet: Jusprofessor: - Hussain kan ikke dømmes for Facebook-terrorhyllestene

Ubaydullah Hussain møtte i Oslo tingrett i dag. (Foto: Scanpix)Ubaydullah Hussain møtte i Oslo tingrett i dag. (Foto: Scanpix)  

Norge skjerper sanksjonene mot Russland

NRK: Slutter seg til EUs nye tiltak

DAGBLADET: Norsk forsker: - Vesten demoniserer Putin

Utenriksminister Børge Brende sendte ut pressemeldingene om sanksjonene i dag. (Foto: Scanpix)Utenriksminister Børge Brende sendte ut pressemeldingene om sanksjonene i dag. (Foto: Scanpix)  

Mange mattelærere har aldri studert matematikk

Aftenposten: Ny studie

Rundt 20 prosent av matematikklærerne har ingen studiepoeng i matematikk. (Foto: Bjørn SIgurdsøn)Rundt 20 prosent av matematikklærerne har ingen studiepoeng i matematikk. (Foto: Bjørn SIgurdsøn)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.