Nyhetsoppsummering mandag 27. oktober

SOL har samlet dagens nyheter fra alle norske nyhetskilder. Oppsummeringen tar for seg det som har skjedd frem til klokka 15.30.

(upublisert) Opprettet
Vi publiserer dagens nyhetsoppsummering hver ukedag klokken 15.30. Du finner oppsummeringene på forsiden av SOL, og på vår Facebook-side og Twitter-konto.

Politiet nedlegger oppholdsforbud under Mannen

Økt bevegelse i fjellet i natt gjør at politiet innfører oppholdsforbud i det rasutsatte området under Mannen. Les hele saken på aftenposten.no

Velgerne slakter statsbudsjettet

Finansminister Siv Jensen (Frp) gir opposisjonen skylda. Les hele saken på dagbladet.no

Netanyahu gir grønt lys til å utvide bosetninger

Israels statsminister har gitt grønt lys til å framskynde byggingen av ulovlige bosetninger i de okkuperte, palestinske områdene. Les hele saken på nrk.no

It-toppen i Nav sier opp i protest

Nina Aulie går på dagen etter seks år som it-direktør i Nav. Nav-sjefen er lei seg for hvordan arbeidsforholdet ble avsluttet. Les hele saken på Computerworld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.