Nyfødte tvillinger rørte verden

Se de rørende bildene av de franske babyene som ble sett verden over.

(upublisert) Opprettet
De var bare dager gamle, men de badende franske tvillingene var allerede kjent over hele verden, der de klamret seg til hverandre. De kapret også en plass blant våre mest sette videoer i 2013. Tvillingene, en gutt og en jente, blir massert i badebaljen av en sykepleier, i et forsøk på å etterligne livet i magen. Det hele ble filmet, og lagt ut på Internett, der videoen raskt ble svært populær. Sonia Rochel er sykepleier ved Clinique de la Muette in Paris, og ønsker å vise metoden for å etterligne livet inne i magen, i et forsøk på å skape trygghet og nytelse for de små. Massasjen foregår i 15 minutter og kalles «Thalasso Bain Bébé Jumeaux» på fransk, et slags spa for nyfødte.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.