Nye tall om fullvaksinerte: - Svært gledelig, sier FHI

En oppdatert rapport fra Folkehelseinstituttet viser at 1 av om lag 3.000 av dem som er fullvaksinert, får koronasykdom.

En oppdatert rapport fra Folkehelseinstituttet viser at 1 av om lag 3.000 av dem som er fullvaksinert, får koronasykdom. Foto: Torstein Bøe / NTB
En oppdatert rapport fra Folkehelseinstituttet viser at 1 av om lag 3.000 av dem som er fullvaksinert, får koronasykdom. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert

Av totalt 1.598.820 personer som har fått to doser av koronavaksinen, har 529 (0,03 prosent) fått påvist viruset etter testing. Bare noen få av disse utviklet symptomer på koronasykdom, melder FHI.

– Det er svært gledelig at koronavaksinene gir en så god beskyttelse, sier FHI-direktør Camilla Stoltenberg i en pressemelding.

Hvis man skulle bli smittet, vil de aller fleste koronavaksinerte kun få mildere symptomer av kortere varighet sammenlignet med uvaksinerte, ifølge FHI.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer