Nye samtaler mellom Ukraina og Russland mandag

En ny runde med forhandlinger mellom ukrainske og russiske representanter begynner i Tyrkia mandag, melder AFP og Ukrinform.

Ukrainske og russiske forhandlere skal møtes i Tyrkia mandag, opplyser den ukrainske forhandleren Davyd Arakhamia (med caps, nummer tre fra venstre i bildet). Bildet er tatt under forhandlingene på grensen mellom Ukraina og Hviterussland 7. mars. Foto: Maxim Guchek / AP / NTB
Ukrainske og russiske forhandlere skal møtes i Tyrkia mandag, opplyser den ukrainske forhandleren Davyd Arakhamia (med caps, nummer tre fra venstre i bildet). Bildet er tatt under forhandlingene på grensen mellom Ukraina og Hviterussland 7. mars. Foto: Maxim Guchek / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det statlige ukrainske nyhetsbyrået Ukrinform siterer den ukrainske politikeren Davyd Arakhamia, som også tidligere har deltatt i forhandlinger med Russland.

Forhandlingene skal pågå fra mandag til onsdag.

Ukrainas forhandlingsleder, president Volodymyr Zelenskyjs rådgiver Mykhailo Podoljak, sier til Ukrinform at de ukrainske kravene i forhandlingene er uendret: våpenhvile, tilbaketrekking av de russiske styrkene og klare sikkerhetsgarantier.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer