Nye angrep mot Gaza og raketter mot Israel i natt

Det meldes om nye israelske luftangrep mot Gaza natt til tirsdag, og raketter skutt opp mot Israel tirsdag morgen. IDF sier angrepene mot Gaza fortsetter.

En helseklinikk var blant bygningene som ble rammet av mandagens angrep på Gaza. Angrepene fortsatte natt til tirsdag. Foto: Adel Hana / AP / NTB
En helseklinikk var blant bygningene som ble rammet av mandagens angrep på Gaza. Angrepene fortsatte natt til tirsdag. Foto: Adel Hana / AP / NTB Vis mer
Publisert

Den israelske hæren opplyser at den ødela rundt 15 kilometer med tunneler brukt av Hamas i Gaza by og Khan Younis i nattens angrep.

Angrepene ble utført med rundt 60 fly, som slapp over 100 bomber på 65 mål i løpet av 30 minutter fra klokken 3.45, skriver Times of Israel. Også ti rakettoppskytingsanlegg ble truffet.

IDF opplyser ifølge Haaretz at angrepene vil fortsette de neste tolv timene.

Etter en rolig natt gikk luftalarmen i byer sør i Israel igjen tirsdag morgen. 90 raketter er ifølge IDF skutt opp fra Gaza siden mandag kveld. En av rakettene traff et bolighus i Sha’ar Hanegev, men det er ikke meldt om sårede.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer