Ny smitterekord i Oslo – 831 nye coronatilfeller

Det er registrert 831 nye coronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 201 flere enn samme dag forrige uke og ny døgnrekord for hovedstaden.

Rundt 10 prosent av innbyggerne i Oslo er registrert coronasmittet siden mars i fjor. Mandag ble det satt ny rekord med 831 nye smittetilfeller. Foto: Heiko Junge / NTB
Rundt 10 prosent av innbyggerne i Oslo er registrert coronasmittet siden mars i fjor. Mandag ble det satt ny rekord med 831 nye smittetilfeller. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Den forrige smittetoppen i Oslo var 30. august i år med 680 tilfeller på ett døgn.

Rundt 10 prosent av innbyggerne i Oslo er registrert coronasmittet siden mars i fjor, til sammen 68.264 personer. Over 7.300 tilfeller er registrert bare de siste to ukene.

Smittetallene er høyest i Søndre Nordstrand bydel. Her er det et smittetrykk på 1.934 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene.

Deretter følger Alna og Bjerke bydel med henholdsvis 1.263 og 1.209. Tallene er lavest i bydelene Nordre Aker, Vestre Aker og Ullern.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer