Ny pågripelse etter drapet på gravid kvinne i Danmark

En 33 år gammel kvinne ble tirsdag morgen pågrepet og siktet for å ha medvirket til drapet på en gravid kvinne i Holbæk i Danmark torsdag forrige uke.

Blomster og lys til minne om den drepte gravide kvinnen, foran Plejecenter Samsøvej i Holbæk. Claus Bech/Ritzau Scanpix
Blomster og lys til minne om den drepte gravide kvinnen, foran Plejecenter Samsøvej i Holbæk. Claus Bech/Ritzau Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det opplyser Midt- og Vestsjællands politi i en pressemelding.

Kvinnen er en afghansk statsborger bosatt i Danmark. Hun vil bli framstilt for varetektsfengsling i Holbæk klokken 9 i dag, sammen med den 24 år gamle mannen som ble pågrepet mandag.

Det var torsdag kveld forrige uke at den 37 år gamle kvinnen ble drept utenfor et omsorgssenter i Holbæk etter at hun var ferdig på jobb. Hun hadde akkurat satt seg inn i bilen sin da hun ble angrepet og drept med flere knivstikk, skriver dansk TV2.

Selv om kvinnens liv ikke sto til å redde, er barnet fortsatt i live og er nå innlagt på Rigshospitalet i København. Kvinnen var gravid i sjuende måned da hun ble drept, skriver kanalen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer