Ny jordfeil på Oslo S – folk må regne med forsinkelser

Etter forsinkelser og innstillinger i togtrafikken ved Oslo S torsdag morgen ble trafikken gjenopptatt. På ettermiddagen kom jordfeilen tilbake.

Slik så det ut på tavla på Oslo S onsdag. Ny jordfeil skapte innstillinger og forsinkelser. Feilen kommer og går og skapte problemer også torsdag. Foto: Ørn E. Borgen / NTB
Slik så det ut på tavla på Oslo S onsdag. Ny jordfeil skapte innstillinger og forsinkelser. Feilen kommer og går og skapte problemer også torsdag. Foto: Ørn E. Borgen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

– Det er forsinkelser i togtrafikken på grunn av gjentakende jordfeil på Oslo S. Vi jobber med å rette feilen. Dette tar tid, opplyser Bane Nor på sine nettsider litt etter klokken 14.

Rundt seks timer tidligere kunne Bane Nor melde at trafikken igjen kunne gjenopptas som normalt, men at reisende måtte regne med innstillinger. Da hadde man siden tirsdag opplevd at jordfeilen kom og gikk, men uten å finne ut årsaken.

Pressevakt Øystein Stavdal Paulsen i Bane Nor sa til NTB torsdag morgen at feilsøkingen er svært krevende.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer