Sol.no blir stadig litt bedre

Ny forside med enda mer nyheter

SOL har oppgradert forsiden for å få plass til mer av det viktigste.

NY OG BEDRE FORSIDE PÅ SOL: SOLs vaktsjefer jobber (nesten) døgnet rundt for å oppdatere deg. Foto: Lisa Malvina Wisløff
NY OG BEDRE FORSIDE PÅ SOL: SOLs vaktsjefer jobber (nesten) døgnet rundt for å oppdatere deg. Foto: Lisa Malvina Wisløff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SOL.no):

Kjære SOL-leser. Vi er stolte over å endelig kunne tilby vår splitter nye forside på desktop, pad og mobil til alle leserne våre. Endringene er kanskje ikke så store for deg, og vi tror du vil merke at du finner igjen alt det du bruker.

Men vi har oppgradert teknologien og fått plass til flere nyheter i samme skjermbildet. Det tror vi at du vil like.

SOL eksisterer fordi leserne våre elsker nyheter, og ønsker å holde seg oppdatert. Vi har ønsket å lage en forside som gir et bredere nyhetstilbud og flere artikler i skjermen. I tillegg har vi hatt et behov for enda bedre annonsestyring, samt å legge til rette for at vi kan jobbe bedre med personalisering framover.

Spesielt velkomment er det at iPad-versjonen av SOL er oppgradert. Det var etterlengtet.

Har du lest SOL via vår nyhetsapp, så vet du kanskje hva personaliseringen dreier seg om. Du får et hyggelig tilbud om å lese flere artikler om temaer du ofte klikker deg inn på. Du får muligheten til å lage en egen side som viser deg kun artikler du sier at du er interessert i. Det er sånne funksjoner vi ønsker oss mer av.

Det finnes en rekke andre muligheter for personlig tilpasning som SOL kommer til å utforske i tiden framover. Blant annet dreier det seg om at artikler du ikke klikker deg inn på, forsvinner fra forsiden. Dette er du vant til fra Facebook-feeden din.

I tillegg kan vi tilby deg flere saker som folk som ligner på deg har lest. Samme funksjon som mange er vant til fra Amazon.com.

I SOL er vi tidlig ute, men samtidig som tar vi små steg og passer hele tiden på at endringer oppleves som positive og nyttige hos leserne våre. Det kommer til å skje mest i den nye høyrespalten i starten, så følg spesielt med på den.

Men først og fremst er den nye forsiden i dag en tettere pakket forside med mer innhold. Det heier alle på.

Har du tilbakemeldinger på den nye forsiden, så ikke nøl med å kontakte redaksjonen - klikk på e-posten vår øverst i artikkelen.

Takk for at du leser oss!

GAMMEL OG NY: Gammel desktop til venstre. Ny forside til høyre.
GAMMEL OG NY: Gammel desktop til venstre. Ny forside til høyre. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer