Norwegian innstiller sine tre ukentlige flygninger mellom Oslo og Milano inntil videre etter at Utenriksdepartementet endret sine reiseråd fredag som følge av koronautbruddet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix.
Norwegian innstiller sine tre ukentlige flygninger mellom Oslo og Milano inntil videre etter at Utenriksdepartementet endret sine reiseråd fredag som følge av koronautbruddet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix. Vis mer

Norwegian kansellerer flygninger til Milano

Norwegian innstiller sine flygninger mellom Oslo og Milano på bakgrunn av nytt reiseråd fra Utenriksdepartementet og anbefalinger fra helsemyndighetene.

Publisert

Flyselskapet innstiller sine tre ukentlige flygninger mellom Oslo og den italienske storbyen inntil videre, melder de i en pressemelding fredag kveld.

Kunder som har bestilt billett til Milano med Norwegian, vil bli kontaktet av selskapets kundesenter, opplyser de videre.

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige, til fire av de nordligste regionene i Italia som følge av koronaviruset, opplyste UD på sine nettsider i en oppdatering fredag.

Regionene det gjelder, er Piemonte, Lombardia, Emilia-Romagna og Veneto.

FHI gikk ut tirsdag og frarådet reiser til Nord-Italia som følge av koronautbruddet i landet, men fram til nå har ikke UD villet fraråde reiser dit.

Italia er det hardest virusrammede landet i Europa. Så langt er over 3.800 bekreftet smittet og 197 døde i landet.

I Norge kan så langt 79 av de bekreftede tilfellene spores tilbake til smitte fra Italia.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.