Norwegian innstiller Israel-flyginger fram til desember

Norwegian innstiller alle flyginger fra København og Stockholm til Tel Aviv i Israel til og med 19. desember 2023.

Norwegian innstiller alle flygninger til og fra Tel Aviv i Israel fram til desember. Arkivfoto: Paul Kleiven / NTB
Norwegian innstiller alle flygninger til og fra Tel Aviv i Israel fram til desember. Arkivfoto: Paul Kleiven / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Vi kontakter berørte passasjerer direkte og fortsetter å jobbe med å finne løsninger for passasjerer som befinner seg i Israel, skriver pressevakt Anna-Lena Nordling i Norwegian i en epost til NTB.

Beslutningen kommer etter at selskapet først besluttet å innstille flygninger fram til og med midten av oktober, der årsaken var situasjonen i Israel.

Utenriksdepartementet har skjerpet reiserådene for Israel og Palestina etter at det brøt ut krig der i helgen. Departementet har registrert i underkant av 500 norske borgere i Israel og i underkant av 100 i Palestina.

UD opplyser at de har begrensede muligheter for å hjelpe norske borgere i området og oppfordrer reisende som vil hjem, til å ta kontakt med flyselskapet og sine forsikringsselskaper.

Hamas innledet lørdag morgen et storstilt angrep mot Israel, hvor tusenvis av raketter fløy over grensen fra Gaza mot det sørvestasiatiske landet. Samtidig gikk militante Hamas-krigere inn i Israel og angrep både sivile og militære mål. Israelerne svarte med angrep mot Gaza.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer