Norwegian-fly måtte nødlande på Sola etter røykutvikling

Et Norwegian-fly som skulle fra Oslo til Keflavik, måtte nødlande på Sola lufthavn da det oppsto røykutvikling i kabinen. Flyet landet trygt og ingen er skadd.

Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

– Det var et fly fra Oslo til Keflavik hvor piloten meldte om røykutvikling i kabinen, som ble omdirigert til Sola. Det har nå landet trygt, sier lufthavndirektør Anette Sigmundstad på Stavanger lufthavn Sola til NTB.

Hun sier at det ble satt full beredskap på flyplassen da meldingen kom klokken 9.55. Nødetatene rykket også ut til stedet

– Før flyet landet meldte piloten om at det var kontroll på røykutviklingen, og at det ikke var behov for bistand. Det landet på normal måte klokken 10.22 og parkerer ved gate, sier Sigmundstad.

Hun sier at hun ikke har fått informasjon om at noen om bord i flyet er skadd i hendelsen, og at det ikke har vært meldt om åpne flammer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer