Nortura tilbakekaller Gilde brun lapskaus grunnet allergener

Nortura tilbakekaller et parti Gilde brun lapskaus siden produktet kan inneholde spor av melk og soya. Produktet er ikke merket med disse allergenene.

Nortura tilbakekaller et parti Gilde brun lapskaus siden produktet kan inneholde spor av melk og soya. Foto: Nortura / NTB
Nortura tilbakekaller et parti Gilde brun lapskaus siden produktet kan inneholde spor av melk og soya. Foto: Nortura / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nortura beklager situasjonen og vil gå igjennom rutiner for å forebygge at dette kan skje igjen, skriver selskapet i en pressemelding.

Forbrukere bes om å ikke spise Gilde brun lapskaus med holdbarhetsdato 31.08.2024. Produktet har blitt distribuert gjennom butikker fra Coop og Norgesgruppen, samt Norturas medlemsbutikker. De aktuelle butikkene vil fjerne gjenværende produkter fra hyllene.

Forbrukere som ønsker å returnere produktet, kan gjøre dette i butikken det ble kjøpt, eller ta kontakt med Norturas forbrukersenter på [email protected].

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer