Vis mer

Norske Petter (18) har et talent som får oss og verden til å måpe

– Jeg er bedre enn de fleste.

(upublisert) Opprettet
 

For bare et par dager siden la juniorgolfer Petter Songe-Møller (18) ut en video på Instagram. Hans 15 sekunder med golf-triksing tar nå av på nett etter at det populære nettstedet The Sport Bible la ut videoen på sine Facebook-sider.

– Det var en venn av meg som tipset dem om videoen. Jeg hadde aldri trodd de kom til å legge den ut, sier Petter til SeDenne, før han legger til:

– Det er utrolig kult!

Kun en hobby


18-åringen satser på golf, men triksingen blir bare pausemateriale når han kjeder seg. Allikevel ser det ut til at tusenvis imponeres stort av videoen.

– Jeg er over gjennomsnittet god til å trikse, innrømmer golferen, og legger til at han tror de fleste blir fascinert av videoen fordi så få har gjort det før ham.

– Jeg har i hvert fall ikke sett noen gjøre akkurat de triksene jeg gjør.

Videoen, som hittil har over 1,1 millioner visninger bare på The Sport Bibles Facebook-post, har fått mange delinger, kommentarer og likerklikk, og de fleste bøyer seg i støvet for 18-åringens talent.

Lover oppfølger


Petter må nå finne frem et par nye triks, for han har lovet fansen nye videoer. Så hvis den vanlige golfingen ikke går veien, har han alltids triksingen å falle tilbake på.

– Men jeg tror ikke jeg kan leve av det akkurat, avslutter han.

Om du vil se mer av Petter Songe-Møllers triksetalent må du følge med på hans Instragram-konto «pettermoeller» her.

Levert av 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.