Norsk Tipping taper penger: - De unner ikke naboen å vinne

Har tydeligvis ikke gode naboer, sier Norsk Tipping.

(upublisert) Opprettet

Spillet Nabolaget har så langt vært et tapsprosjekt for Norsk Tipping. Dårlige forhold mellom naboer er trolig noe av forklaringen.

Siden Norsk Tipping lanserte spillet for tre måneder siden har omsetningen per uke vært på rundt tre millioner kroner. Premieutbetalingene har imidlertid vært på 3,5 millioner kroner i uken, ifølge Hamar Arbeiderblad.

– Noen kunder har tydeligvis ikke gode naboer siden de ikke unner naboen å vinne, sier kommunikasjonssjef Arve Sjølstad i Norsk Tipping til avisa.

Hver uke vinner to spillere førstepremien på en million kroner. Den spilleren som bor nærmest vinneren, får 100.000 kroner. Nest nærmeste nabo får 10.000 kroner. Slik går det helt ned til 2.000 «naboer» får 50 kroner hver.

– Mange har misforstått spillet slik at de tror at naboene får av deres premie. Men disse pengene kommer i tillegg til millionen. På Facebook sier flere kunder at de ikke unner naboen å vinne, sier Sjølstad. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.