Norsk student siktet for seksuell utpressing i USA

En norsk mann som studerer i USA er siktet for seksuell utpressing av en mindreårig jente. Mandag ble han pågrepet av lokalt politi.

Publisert

Mannen skal angivelig ha hacket jentas konto på sosiale medier og fått tilgang på sensitive bilder og videoer, ifølge amerikanske medier.

Han skal deretter ha sendt henne utfordrende bilder av henne og en video som angivelig at hun hadde sex. Han skal ha truet med å publisere materialet og sende det til familien hennes dersom hun ikke chattet med ham, ifølge lokale myndigheter.

Jenta skal deretter ha kontaktet politiet, som nå har siktet mannen for utpressing, forfølgelse og for besittelse av seksuelt materiale av en mindreårig.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.