Norsk mann og kvinne i 60-årene mistet livet i Reinøya-skredet, melder politiet

En norsk mann og kvinne i 60-årene mistet livet i snøskredet på Reinøya fredag. En slovensk turist og en italiensk turist, begge menn, omkom i to andre skred.

En norsk mann og en norsk kvinne i 60-årene mistet livet i skredet som tok med seg et gårdsbruk på Reinøya i Troms fredag. Foto: Redningsselskapet/RS 152 Bergesen d.y. / NTB
En norsk mann og en norsk kvinne i 60-årene mistet livet i skredet som tok med seg et gårdsbruk på Reinøya i Troms fredag. Foto: Redningsselskapet/RS 152 Bergesen d.y. / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en pressemelding lørdag gir politiet i Troms mer informasjon om de fire personene som mistet livet i tre ulike snøskred fredag ettermiddag og kveld.

De kan nå bekrefte at det var en norsk mann og kvinne i 60-årene hjemmeboende på Reinøya som omkom i snøskredet som gikk der.

Videre opplyser de at det var en mannlig skiturist fra Slovenia i 40-årene som omkom i snøskredet ved Tverrelva på Storslett. Han var en del av et turfølge på seks personer.

Politiet kan også bekrefte at en mannlig skiturist fra Italia i 30-årene omkom i snøskredet ved Kavringtinden i Lyngen. Han var en del av et turfølge på fem personer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer