Nordmann i dødsulykke i Finland

Norsk kvinne omkom i utforkjøring

En kvinne i 20-årene omkom og en kvinne i 50-årene er fraktet til sykehus i Kirkenes etter en utforkjøring i Finland torsdag kveld.

Publisert

Politiet i Finnmark meldte klokka 2.52 natt til fredag om ulykken som skjedde mellom Kaamanen og Sevettijervi helt nord i Finland og om lag 11 mil fra grensen til Norge. Et norsk ambulansehelikopter ble varslet om ulykken ved 19-tiden torsdag kveld. Norsk politi ble orientert av finske kolleger ved 21-tiden.

– En norskregistrert bil var i en trafikkulykke ved at den kjørte utfor veien. Det var to personer i bilen hvorav en dame i 20-årene omkom og en dame i 50-årene ble sendt til Kirkenes sykehus, melder politiet.

Begge kvinnene i bilen var norske og i familie, opplyser politiet.

Pårørende i saken er blitt varslet, opplyser operasjonsleder Eirik Pedersen i Finnmark politidistrikt til NTB.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.