Norgesgruppen trekker tilbake én type Eldorado MellomBar

Norgesgruppen tilbakekaller Eldorado MellomBar Hvit og mørk sjokolade fordi produktet inneholder peanøtter og kan være helsefarlig for allergikere.

Norgesgruppen tilbakekaller Eldorado MellomBar Hvit og mørk sjokolade fordi produktet inneholder peanøtter og kan være helsefarlig for allergikere. Foto: Produsenten / NTB.
Norgesgruppen tilbakekaller Eldorado MellomBar Hvit og mørk sjokolade fordi produktet inneholder peanøtter og kan være helsefarlig for allergikere. Foto: Produsenten / NTB. Vis mer
Publisert

– Produktet inneholder peanøtter og er merket korrekt i henhold til regelverk, men ettersom ordet «peanøtter» ikke fremkommer i navnet eller på forsiden av produktet, kan merkingen oppleves utydelig, skriver Norgesgruppen i en pressemelding.

– Det kan dermed være helsefare for personer med peanøttallergi, og Unil velger derfor å kalle tilbake produktet av et føre-var-prinsipp, skriver selskapet, som eier Unil.

Norgesgruppen sier produktet allerede er fjernet fra butikk og ber forbrukere kaste produktet eller returnere det til butikken det er kjøpt i for refusjon.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer