Norgesgruppen melder om flere feilpakkede brød

Norgesgruppen melder om flere feilpakkede brød fra Bakehuset AS i Vestland fylke. Feilpakkingen gjelder kun for produkt kjøpt tirsdag 1. februar.

Publisert

– For å være på den sikre siden overfor forbrukere med melkeallergi, vil vi informere om at det er en risiko for at de kan ha fått feil brød hvis de har kjøpt «Våre groveste Havrebrød skåret», skriver Norgesgruppen i en pressemelding.

Feilpakkingen gjelder kun «Våre groveste Havrebrød skåret» som er kjøpt tirsdag i Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris i Vestland fylke.

– «Våre groveste Havrebrød skåret» kjennes igjen på havredekor på skorpa. «Våre groveste Matpakkebrød skåret» er uten dekor, skriver selskapet.

Produktet er fjernet fra butikk, og forbrukere som har kjøpt produktet og er allergiske mot melk kan kaste det eller levere det direkte i butikken der produktet er kjøpt for å få et nytt brød, opplyser Norgesgruppen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer