Norges mest attraktive sted: Her er finalistene

Henningsvær, Skien/Porsgrunn-samarbeidet og bydelen Saupstad/Kolstad i Trondheim står igjen som finalister i kampen om å bli Norges mest attraktive sted i 2021.

Henningsvær i Lofoten er en av tre finalister i kampen om å bli Norges mest attraktive by/sted i 2021. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
Henningsvær i Lofoten er en av tre finalister i kampen om å bli Norges mest attraktive by/sted i 2021. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Vis mer
Publisert

Det var til sammen 388 nominasjoner til Attraktiv by-prisen.

– Vi trenger levende og attraktive lokalsamfunn over hele landet. For å vise fram de beste eksemplene, vil vi dele ut en pris til Norges mest attraktive by eller tettsted, sier kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup (H).

Leder for Attraktiv by-juryen, Alexandria Algard, sier årets finalister er gode eksempler på hvordan man oppnår sterke resultater gjennom bredt samspill.

– Årets finalister bruker samarbeid til å drive by- og stedsutviklingen på ulike nivåer – i bydelen, i tettstedet og i byområdet. Det er innovasjon i hvordan en samarbeider i praksis og hvordan dette skaper medeierskap og lokalt engasjement, sier Algard.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer