Håndball-VM 2019

Norge til VM-semifinale etter Tyskland-drama, Spania neste

De norske håndballjentene kan gjøre seg klare til nok et angrep på en tittel. VM-kampen mot Tyskland ga 32-29-seier etter festspill av Marit Røsberg Jacobsen.

Heidi Løke (fra venstre), Stine Bredal Oftedal og Camilla Herrem jubler under VM-kampen mot Tyskland. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Heidi Løke (fra venstre), Stine Bredal Oftedal og Camilla Herrem jubler under VM-kampen mot Tyskland. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Publisert

- Jeg er veldig stolt av prestasjonene gjennom denne turneringen. Det var mange som kalte oss B-laget, men det er et fantastisk godt kollektivt og mye talent i denne gjengen, sa landslagstrener Thorir Hergeirsson til TV3 etter dramaet mot Tyskland.

– Vi sliter med å rykke fra dem, og det er litt vår egen skyld. Tyskland er et bra lag som er vanskelig å spille mot. Men vi har noen matchvinnere i angrepsspillet, sa en glad Hergeirsson, som nå øyner medalje.

– Vi har lyst til å få til litt mer, sa landslagssjefen.

Spania i semifinalen

Silje Solberg spilte en av hovedrollene med flere nøkkelredninger mot slutten av kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer