Nordmann i kastreringssak i Storbritannia

En nordmann og flere andre møtte i retten i London onsdag, anklaget for grov kroppsskade. Gruppa skal blant annet ha laget kastreringsfilmer.

Publisert

Mannen i 40-årene, som er kjent som «evnukkmakeren», er del av en gruppe som anklages for å ha utført en rekke ekstreme ritualer, blant dem kastrering og å fryse lemmer.

Dette skal ha blitt filmet før videoene ble solgt på nettet, ifølge politiet.

I onsdagens rettsmøte erkjente nordmannen ikke straffskyld for anklager om grov kroppsskade mot tre menn mellom 2018 og 2019, men han har erkjent å ha laget og distribuert upassende videoer av et barn.

Politiet mener nordmannen var lederen av en gruppe menn som filmet og lastet opp de ekstreme videoene. Disse ble så sett av betalende abonnenter.

Gruppa skal ha vært populær i en subkultur der menn frivillig får amputert penis og testikler, kjent på engelsk som «nullos».

En annen mann i gruppa erkjente onsdag straffskyld for grov kroppsskade etter å ha fryst ett av nordmannens bein, som senere måtte bli amputert. To andre erkjente i april å ha fjernet nordmannens penis og brystvorte.

Saken ventes å gå for retten i mars.

(©NTB)

[email protected]
Følg Sol på Facebook!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer