Nora (15) forsvant fra feriested - lik funnet

Et lik er funnet av det som antakelig er en 15 år gammel europeisk jente som ble meldt savnet etter at hun forsvant fra et feriested i regnskogen i Malaysia.

(Foto: Lucie Blackman Trust/NTB scanpix)
(Foto: Lucie Blackman Trust/NTB scanpix) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Et lik er funnet i søket etter Nora Quoirin, heter det i en uttalelse fra Lucie Blackman Trust, en britisk stiftelse som støtter familier av briter som er savnet i utlandet.

– På nåværende tidspunkt kan vi ikke bekrefte at det er Nora. Men dessverre virker det sannsynlig. Etterforskning pågår nå for å bekrefte identitet og dødsårsak, heter det videre.

Politisjef Mohamad Mat Yusop i delstaten Negeri Sembilan sier funnet ble gjort tirsdag i regnskogen som rundt ferieanlegget.

Den 15 år gamle London-jenta har lære- og kommunikasjonsvansker. Hun har begrenset muntlig språk og kan bare skrive noen få ord. Hun ble meldt savnet av sin familie fra feriestedet Dusun 4. august, der de var på ferie.

Over 350 personer har deltatt i søket i den tette jungelen, med støtte fra helikoptre, droner, sporhunder og dykkere. Sjamaner har gjennomført ritualer i et forsøk på å finne henne. Politiet har på sin side fått bistand fra Storbritannia, Irland og Frankrike.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer