Nok en person funnet omkommet i ruinene i Miami

Ytterligere en person er funnet død i ruinene etter bygningskollapsen i Miami. Dermed er totalt 28 bekreftet omkommet, mens 117 fortsatt ikke er gjort rede for.

Totalt 28 personer er funnet omkommet etter bygningskollapsen i Surfside ved Miami Beach. Fortsatt er 117 personer ikke gjort rede for, og redningsarbeidet er vanskelig på grunn av uvær i området. Foto: Carl Juste / Miami Herald via AP / NTB
Totalt 28 personer er funnet omkommet etter bygningskollapsen i Surfside ved Miami Beach. Fortsatt er 117 personer ikke gjort rede for, og redningsarbeidet er vanskelig på grunn av uvær i området. Foto: Carl Juste / Miami Herald via AP / NTB Vis mer
Publisert

Mandag kveld gjøres letearbeidet vanskelig på grunn av tordenvær i området og den tropiske stormen Elsa, som er på vei inn mot Florida.

Den tolv etasjer høye bygningen med 130 boenheter i Surfside, rett nord for Miami Beach, kollapset midt på natten 24. juni.

Det som var igjen av blokka som kollapset, ble søndag kveld jevnet med jorden ved hjelp av flere sprengladninger. Deretter fortsatte letingen i ruinene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer