Vis mer

Noen får sol og 10 grader - andre får knapt pause fra regnet

Sol og vårstemning i sør og øst. Vått i nord.

(upublisert) Opprettet

Oslo


Det ligger an til en strålende dag i hovedstaden. Midt på dagen når gradestokken ti grader. Men godværet og de fine temperaturene ser dessverre ut til å bli kortvarig. Sjekk langtidsvarselet for Oslo på SOL vær.Sjekk været for flere steder på Østlandet: Drammen, Fredrikstad, Tønsberg, Skien, Sarpsborg eller søk etter ditt sted.

Bergen


Solen uteblir, men det ligger i det minste an til en regnfri dag i byen som hadde over 270 nedbørsdager i 2015. Like over midnatt kommer imidlertid regnet, ifølge SOLs værtjeneste.Sjekk været for flere steder på Vestlandet: Stavanger, Sandnes, Ålesund, Haugesund, Molde eller søk etter ditt sted.

Trondheim


Variabel værdag i Trondheim. Etter OBS-varsel om en vindfull natt til onsdag, avtar vinden i løpet av dagen. Det ventes litt regn fra ettermiddagen og utover kvelden. Temperaturene synker frem mot helgen, ifølge langtidsvarselet.Sjekk været for flere steder i Trøndelag: Steinkjer, Levanger, Namsos eller søk etter ditt sted.

Kristiansand


Strålende sol og smak av vår på Sørlandet. Langtidsvarselet viser at Sørlandet har flere fine dager i vente frem mot helgen.

 Sjekk været for flere steder på Sørlandet: Arendal, Grimstad, Mandal eller søk etter ditt sted.

Tromsø


Grått og vått i nord. Tromsø kan vente seg opp mot 20 mm nedbør i løpet av ettermiddagen og kvelden. Langtidsvarselet viser at minusgradene snart er tilbake i «Norden Paris».Sjekk været for flere steder i Nord-Norge: Bodø, Harstad, Mo i Rana, Alta eller søk etter ditt sted.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.