Annonse

Noen får sol og 10 grader - andre får knapt pause fra regnet

Sol og vårstemning i sør og øst. Vått i nord.

Oslo


Det ligger an til en strålende dag i hovedstaden. Midt på dagen når gradestokken ti grader. Men godværet og de fine temperaturene ser dessverre ut til å bli kortvarig. Sjekk langtidsvarselet for Oslo på SOL vær.Sjekk været for flere steder på Østlandet: Drammen, Fredrikstad, Tønsberg, Skien, Sarpsborg eller søk etter ditt sted.

Bergen


Solen uteblir, men det ligger i det minste an til en regnfri dag i byen som hadde over 270 nedbørsdager i 2015. Like over midnatt kommer imidlertid regnet, ifølge SOLs værtjeneste.Sjekk været for flere steder på Vestlandet: Stavanger, Sandnes, Ålesund, Haugesund, Molde eller søk etter ditt sted.

Trondheim


Variabel værdag i Trondheim. Etter OBS-varsel om en vindfull natt til onsdag, avtar vinden i løpet av dagen. Det ventes litt regn fra ettermiddagen og utover kvelden. Temperaturene synker frem mot helgen, ifølge langtidsvarselet.Sjekk været for flere steder i Trøndelag: Steinkjer, Levanger, Namsos eller søk etter ditt sted.

Kristiansand


Strålende sol og smak av vår på Sørlandet. Langtidsvarselet viser at Sørlandet har flere fine dager i vente frem mot helgen.

 Sjekk været for flere steder på Sørlandet: Arendal, Grimstad, Mandal eller søk etter ditt sted.

Tromsø


Grått og vått i nord. Tromsø kan vente seg opp mot 20 mm nedbør i løpet av ettermiddagen og kvelden. Langtidsvarselet viser at minusgradene snart er tilbake i «Norden Paris».Sjekk været for flere steder i Nord-Norge: Bodø, Harstad, Mo i Rana, Alta eller søk etter ditt sted.