Ni positive coronaprøver påvist hos ansatte på Oslo universitetssykehus

Ni ansatte, leger og sykepleiere ved Oslo universitetssykehus (OUS) har testet positivt på coronaviruset tirsdag. Samtlige er satt i isolasjon.

Oslo universitetssykehus står nå i en fjerde bølge av coronapasienter. Samtidig vil ikke smitteutbruddet foreløpig få alvorlige konsekvenser for intensivdriften. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Oslo universitetssykehus står nå i en fjerde bølge av coronapasienter. Samtidig vil ikke smitteutbruddet foreløpig få alvorlige konsekvenser for intensivdriften. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

– Vi har ingen indikasjoner på at pasienter er smittet, opplyser sykehuset.

Videre skriver de at alle ansatte var fullvaksinerte, og at smitten mest sannsynlig startet via barna til en av de ansatte ved OUS.

Sykehuset står nå i en fjerde bølge av coronapasienter, samtidig sier de at smitteutbruddet foreløpig ikke får alvorlige konsekvenser for intensivdriften.

– Dette smitteutbruddet viser at pandemien ikke er over, og at selv fullvaksinerte kan bli smittet. På vegne av våre intensivpasienter – og andre sårbare pasientgrupper – vil vi derfor oppfordre alle våre uvaksinerte som har fått tilbud om vaksine, om å la seg vaksinere, sier avdelingsleder Dag Jacobsen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer