NHO Reiseliv ber regjeringen om strakstiltak

Kraftigere coronatiltak kan sende tusenvis ut i ledighet, mener NHO. – Det er sterkt kritikkverdig at ikke tydelige tiltak for ansatte og bedrifter er på plass.

Direktør Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv mener regjeringen må få på plass tiltak for å hjelpe ansatte og bedrifter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB.
Direktør Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv mener regjeringen må få på plass tiltak for å hjelpe ansatte og bedrifter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB. Vis mer
Publisert

– Det skaper stor engstelse og fortvilelse, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

En lønnsstøtteordning er det som haster aller mest, mener Devold. Det kan gjøre at reiselivsbedriftene slipper å permittere ansatte rett før jul.

– Hoteller, restauranter og uteliv opplever allerede et ras av avbestillinger. De nye tiltakene som er varslet i dag, kommer til å tvinge tusenvis av bedrifter til å permittere ansatte hvis ikke myndighetene er raske nok med å iverksette støtteordninger, sier hun.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer