Nettsted: - Slik blir den nye iPhone 7

Hva synes du?"Den nye iPhonen" er hvert eneste år blant de store teknologiske snakkisene. Hvordan vil den se ut, hvordan blir de nye oppdateringene og blir kamera bedre?

Selv om det er fortsatt er en god stund til vi kan vente oss iPhone 7, har ryktene allerede begynt å svirre på internett. 

I en video, publisert av iPhoneTricks.com, viser de deg hvordan de mener den nye iPhonen vil se ut. Dette skal visstnok være basert på rykter og informasjon fra Apple.

Se videoen øverst i saken! 

Her er noen av ryktene rundt iPhone 7:


Lansering: Ifølge Appleinsider kan iPhone 7 bli lansert så tidlig som i sommer, og ikke i september.

Hodetelefoner: Det ryktes at Apple vil fjerne hodetelefonutgangen på 3,5 mm på den kommende iPhone 7, skriver Telegraph. Dette er blant annet for å gjøre telefonen tynnere.

Nettsiden skriver videre at hodetelefonene i stedet må kobles til telefonen enten via Bluetooth.

Skjermen: En av funksjonene som trolig vil komme på iPhone 7 er full HD-skjerm, skriver Digitalspy, og legger til at noe annet ville vært rart.

Kamera: En av de første ryktene etter Apple lanserte iPhone 6, var at iPhone 7 vil få bedre kamera, skriver nettsiden Wccftech. Det ryktes at den nye iPhonen vil få DSLR-nivå på bildekvaliteten, blant annet.

Pris: Digitalspy skriver at om du ønsker den nye iPhonen, bør du begynne å spare nå. iPhone 6s begynner på 7300 kroner, og nettsiden skriver at Apple ikke kommer til å senke prisene.

Legg til sol_no på SnapChat