Faktasjekk:

Nei, disse videoene viser ikke kidnappede israelske barn

Flere TikTok-videoer av små barn er tatt ut av sin sammenheng, og deles med falske påstander om at de skal vise israelske eller palestinske barn.

Til venstre: En video av fem barn i et hønsebur deles på sosiale medier, med påstander om at den viser israelske barn. Til høyre en annen video som deles med påstander om at den viser en jødisk jente i Gaza. Videoene er publisert før Hamas tok seg inn i Israel og det stemmer ikke at de viser kidnappede barn. Faktisk.no har sladdet bildene.
Til venstre: En video av fem barn i et hønsebur deles på sosiale medier, med påstander om at den viser israelske barn. Til høyre en annen video som deles med påstander om at den viser en jødisk jente i Gaza. Videoene er publisert før Hamas tok seg inn i Israel og det stemmer ikke at de viser kidnappede barn. Faktisk.no har sladdet bildene. Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer