Faktisk.no

Nei, det er ikke farlig å spise svinekjøtt fra Danmark

Et mye delt Facebook-innlegg antyder at man ikke bør spise svinekjøtt fra Danmark på grunn av MRSA-bakterier. Eksperter på antibiotikaresistens sier det skal mye til for å bli smittet via kjøtt.

Når man varmebehandler kjøttet, vil eventuelle resistente bakterier mot antibiotika bli drept, forklarer ekspert på resistente bakterier. Foto: Charlie Neibergall / AP
Når man varmebehandler kjøttet, vil eventuelle resistente bakterier mot antibiotika bli drept, forklarer ekspert på resistente bakterier. Foto: Charlie Neibergall / AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer