Vis mer

- Neglelakk har ikke noe med kjønn å gjøre

Alenepappa hylles verden rundt.

(upublisert) Opprettet
 

Alenefar Nathan Bodies måte å oppdra seks år gamle Sadie på, går verden rundt.

I en video fra Upworthy forteller alenefaren hvorfor han går rundt med fargerike negler støtt og stadig, og hvordan verden reagerer på den noe uvanlige stilen.

– Mange spør om jeg er med i et rockeband eller noe, men de fleste lurer bare på hvorfor. Da svarer jeg «hvorfor ikke? Neglelakk har ikke noe med kjønn å gjøre», sier Nathan i videoen som har fått over seks millioner visninger.

På Facebook er videoen delt over 80.000 ganger. «For ei heldig jente som har deg til far», «Slik ser en skikkelig rollemodell ut» og «Ekte menn bruker neglelakk» er et fåtall av de tusenvis av positive kommentarene videoen har fått.

– Jeg gjør alt jeg kan for å oppdra Sadie til å bli en sterk, selvsikker kvinne, og som alenepappa er det vanskelig. Jeg må være både kvinnelig og mannlig rollemodell, men jeg gjør så godt jeg kan og neglelakk er vår greie, avslutter alenefaren før han tar kosten fatt og begynner på datterens negler.

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.