Nederlandsk storavis: – Martin Ødegaard i Ajax-samtaler

Martin Ødegaard og hans rådgivere skal onsdag ha hatt et møte med Ajax-direktør Marc Overmars.

Martin Ødegaard skal ha møtt Ajax. Foto: Lars Smook / ANP / AFP / NTB scanpix
Martin Ødegaard skal ha møtt Ajax. Foto: Lars Smook / ANP / AFP / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er den nederlandske storavisen De Telegraaf som omtaler møtet. Journalist Mike Verweij skriver at Ødegaard og representanter for agentselskapet Nordic Sky skal ha hatt «omfattende samtaler» med mannen som er direktør for fotballvirksomheten i Ajax.

De Telegraaf hevder videre å kjenne til at Overmars skal ha forsøkt å overbevise nordmannen om betydningen en overgang til Ajax kan få for ham.

Ajax-trener Erik ten Hag skal ikke ha deltatt i samtalene.

De Telegraaf-journalist Verweij skriver videre at Ajax i utgangspunktet ikke ønsker å signere Ødegaard før den marokkanske landslagsspilleren Hakim Ziyech eventuelt forlater klubben, men interesse fra andre klubber rundt nordmannen skal likevel ha fått Amsterdam-klubben til å agere.

Nevnte Ziyech har vært meget god for Ajax denne sesongen, og det er ventet at 26-åringen forsvinner til en større liga i løpet av sommerens overgangsvindu.

Bayer Leverkusen skal på sin side også ha vist konkret interesse for Ødegaard, ifølge De Telegraaf. Avisen hevder også å vite at Real Madrid-ledelsen er positiv til å leie ut Ødegaard til tyskerne, all den tid man ønsker å gi nordmannen matching i en større liga enn den nederlandske.

Leverkusen er i tillegg sikret plass i gruppespillet i mesterligaen neste sesong. Ajax må på sin side gjennom to kvalifiseringsrunder før plassen er i boks.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer