Nav-drapssiktede i avhør: – Er selvfølgelig preget

Mannen i 30-årene som er siktet for drap og grov kroppsskade etter knivstikkingen på Nav Årstad i Bergen, sitter mandag kveld i avhør med politiet.

Væpnet politi rykket ut til et Nav-kontor på Danmarksplass i Bergen mandag formiddag. To personer ble knivstukket. Foto: Marit Hommedal / NTB
Væpnet politi rykket ut til et Nav-kontor på Danmarksplass i Bergen mandag formiddag. To personer ble knivstukket. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Like før klokken 21 var det pause i avhøret som startet i 15-tiden, skriver Bergensavisen.

Mannens forsvarer, Morten Grimstad, forteller til BA at den han forklarer seg i avhørene, men Grimstad ønsker ikke å kommentere hva han har forklart eller si noe om hvordan han stiller seg til siktelsen.

– Men han er innforstått med at politiet vil begjære ham varetektsfengslet tirsdag, sier Grimstad, som sier mannen forstår siktelsen.

– Ja, han forstår, og han er selvfølgelig preget, sier advokaten.

Mannen er siktet for å ha knivstukket to ansatte ved Nav-kontoret. En kvinne i slutten av 50-årene døde av skadene, mens en kvinne i midten av 30-årene er lettere skadd. De pårørende er varslet.

Den siktede er en mann i slutten av 30-årene, av utenlandsk opprinnelse og har vært norsk statsborger siden 2019. Han er ikke en kjenning av politiet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer