El Salvador:

Naboer tipset politiet - fant 14 lik i hagen til politimann

Politiet i El Salvador har funnet minst 14 i lik i bakhagen til en tidligere politimann, som har ledet en kriminell bande vest i landet.

14 lik er til nå funnet i bakhagen til en tidligere politimann i El Salvador. Foto: AP / NTB
14 lik er til nå funnet i bakhagen til en tidligere politimann i El Salvador. Foto: AP / NTB Vis mer
Publisert

Hugo Ernesto Osorio Chavez ble pågrepet etter tips fra naboer 8. mai, mistenkt for å ha drept en kvinne og datteren hennes. Da politiet undersøkte boligen hans, fant de levninger etter flere ofre.

Ifølge El Salvadors justis- og sikkerhetsminister Gustavo Villatoro blir det nå tatt DNA-prøver av innbyggere som har meldt familiemedlemmer savnet i området, i håp om at dette kan bidra til identifisering av likene som er funnet.

Påtalemyndigheten i El Salvador har utstedt arrestordre på elleve personer som knyttes til Osorio Chavez og som mistenkes for delaktighet i drapene.

El Salvador, som har 6,5 millioner innbyggere, registrerte i fjor 1.322 drap. Det var likevel det laveste antallet siden borgerkrigen i landet tok slutt i 1992.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer