Vis mer

Nå truer streik utepilsen

Hvis meklingen ikke fører fram kan det bli bryggeristreik fra onsdag morgen og bakeristreik fra torsdag.

(upublisert) Opprettet

I tillegg kan det bli pølsestreik fra fredag, dersom meklingen i kjøttindustrien ikke fører fram innen fristen ved midnatt natt til fredag.


Partene i bryggeribransjen har sittet i mekling siden mandag, etter at det ble brudd i lønnsforhandlingene i midten av april. Meklingsfristen går ut natt til onsdag.


Over tusen bryggeriansatte og 582 bakeriansatte over hele landet vil bli tatt ut i streik denne uken dersom meklingen ikke fører fram.


I bakerbransjen starter meklingen onsdag. Dersom partene ikke kommer til enighet innen midnatt samme dag, tas 582 bakeriansatte ut i streik fra og med torsdag morgen.


I kjøttindustrien vil nærmere 1.500 medlemmer i 21 bedrifter tas ut fra og med fredag morgen dersom det blir brudd i meklingen

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.