Dokumentarfilm om Michael Schumacher

Nå skal historien om Michael Schumacher fortelles

Den tyske formel 1-legenden Michael Schumacher får selvsagt hovedrollen i dokumentarfilmen om hans liv. Den skal selges under Cannes-festivalen senere i mai.

Michael Schumacher sønn Mick Schumacher tester hos Ferrari. Nå kommer snart dokumentarfilmen om farens liv. Foto: Hassan Ammar, file)
Michael Schumacher sønn Mick Schumacher tester hos Ferrari. Nå kommer snart dokumentarfilmen om farens liv. Foto: Hassan Ammar, file) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det sier produsenten bak filmen, Rocket Science, ifølge nyhetsbyrået AP.

Filmen er regissert av de tyske filmskaperne Michael Wech og Hanns-Bruno Kammertöns, som ifølge Rocket Science har fått full støtte av Schumachers familie til å lage filmen.

Dokumentarfilmen skal blant annet ha intervjuer med Michael Schumachers far, kone og barn.

Sønnen Mick Schumacher testet nylig en formel 1-bil for Ferrari.

Man er i full gang med det siste arbeidet med filmen og ifølge produsenten vil man selge filmen til land utenfor Tyskland under filmfestivalen i Cannes.

Schumacher har flest VM-titler i formel 1 og flest Grand Prix-seire. Hele sju ganger ble han verdensmester og endte opp med totalt 91 GP-seire.

Den 29. desember i 2013 ble livet snudd opp/ned for den tyske stjernen etter han falt stygt i alpinbakken under en skiferie i de franske alper.

Schumacher pådro seg omfattende hodeskader, og etter flere operasjoner ble han lagt i kunstig koma. Der ble han værende i 189 døgn før han ble vekket tilbake til livet.

Den 9. september i 2014 gikk familien ut og sa han kunne forlate sykehuset i Lausanne og reise tilbake til sitt hjem i sveitsiske Gland. Etter det er det ikke kommet ut noe om 50-åringens videre tilstand.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer