Michael Schumacher sønn Mick Schumacher tester hos Ferrari. Nå kommer snart dokumentarfilmen om farens liv. Foto: Hassan Ammar, file)
Michael Schumacher sønn Mick Schumacher tester hos Ferrari. Nå kommer snart dokumentarfilmen om farens liv. Foto: Hassan Ammar, file) Vis mer

Dokumentarfilm om Michael Schumacher

Nå skal historien om Michael Schumacher fortelles

Den tyske formel 1-legenden Michael Schumacher får selvsagt hovedrollen i dokumentarfilmen om hans liv. Den skal selges under Cannes-festivalen senere i mai.

Publisert

Det sier produsenten bak filmen, Rocket Science, ifølge nyhetsbyrået AP.

Filmen er regissert av de tyske filmskaperne Michael Wech og Hanns-Bruno Kammertöns, som ifølge Rocket Science har fått full støtte av Schumachers familie til å lage filmen.

Dokumentarfilmen skal blant annet ha intervjuer med Michael Schumachers far, kone og barn.

Sønnen Mick Schumacher testet nylig en formel 1-bil for Ferrari.

Man er i full gang med det siste arbeidet med filmen og ifølge produsenten vil man selge filmen til land utenfor Tyskland under filmfestivalen i Cannes.

Schumacher har flest VM-titler i formel 1 og flest Grand Prix-seire. Hele sju ganger ble han verdensmester og endte opp med totalt 91 GP-seire.

Den 29. desember i 2013 ble livet snudd opp/ned for den tyske stjernen etter han falt stygt i alpinbakken under en skiferie i de franske alper.

Schumacher pådro seg omfattende hodeskader, og etter flere operasjoner ble han lagt i kunstig koma. Der ble han værende i 189 døgn før han ble vekket tilbake til livet.

Den 9. september i 2014 gikk familien ut og sa han kunne forlate sykehuset i Lausanne og reise tilbake til sitt hjem i sveitsiske Gland. Etter det er det ikke kommet ut noe om 50-åringens videre tilstand.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.